HelloFresh
Koreaanse wraps met biefstukpuntjes

Koreaanse wraps met biefstukpuntjes

met knapperige rauwkost en zoetzure komkommer

QUICK & EASY
Lees meer

Er zijn geen wijzigingen in de stappen en ingrediënten van dit recept ten opzichte van de informatie in jouw box.

Labels:FamilyQuick & easybalanced
Allergenen:Glutenbevattende granenSoja

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.

Voorbereidingstijd25 minuten
MoeilijkheidsgraadNiveau 2
Ingrediënten
hoeveelheden
Ingrediëntenarrow down iconarrow down icon
hoeveelheden

1 stuks

Knoflookteen

2 cm

Verse gember

1 stuks

Rode peper

30 ml

Sojasaus

(BevatGlutenbevattende granen, Soja)

1 stuks

Komkommer

½ stuks

Limoen

220 g

Biefstukpuntjes

5 g

Verse koriander

(Kan sporen van allergenen bevatten)

4 stuks

Witte tortilla

(BevatGlutenbevattende granen)

150 g

Witte kool en wortel

(Kan sporen van allergenen bevatten)

Zelf toevoegen

1 el

Olijfolie

naar smaak

Peper en zout

2 tl

Suiker

4 el

Wittewijnazijn

Voedingswaarden
Voedingswaardenarrow down iconarrow down icon
Energie (kJ)2747 kJ
Energie (kcal)657 kcal
Vetten19.0 g
waarvan verzadigd3.0 g
Koolhydraten78 g
waarvan suikers14.0 g
Vezels7 g
Eiwitten39 g
Zout4.0 g
Benodigdheden
Benodigdhedenarrow down iconarrow down icon
Rasp
Kom
Aluminiumfolie
Koekenpan
Instructies
Instructiesarrow up iconarrow up icon
1

Verwarm de oven voor op 180 graden. Pers de knoflook of snijd fijn. Schil de gember en snijd of rasp fijn. Verwijder de zaadlijsten van de rode peper en snijd de rode peper fijn.

2

Meng in een kom de rode peper met de knoflook, gember, sojasaus en olijfolie. Snijd de biefstukpuntjes in stukjes van 1 – 2 cm en meng ze door de marinade. Marineer de stukjes biefstuk minimaal 15 minuten (zie TIP).

3

Snijd of schaaf ondertussen de komkommer in dunne linten. Meng in een kom de wittewijnazijn met de komkommer en de suiker. Breng op smaak met zout en zet de zoetzure komkommer apart. Schep af en toe om, zodat de smaken goed intrekken.

4

Snijd ondertussen de koriander grof en snijd de limoen in parten. Verpak de tortillawraps in aluminiumfolie en verwarm 2 – 3 minuten in de oven.

5

Verhit ondertussen een koekenpan op middelhoog vuur. Wacht tot de pan heet is en bak de biefstuk met marinade in 2 – 3 minuten rondom bruin. De biefstuk mag nog rosé zijn vanbinnen.

6

Vul de wraps met de rauwe groentemix. Verdeel er de biefstuk en wat van de zoetzure komkommer over en knijp er wat limoensap over uit. Bestrooi met koriander. Serveer de overige komkommer ernaast.