Kalkoenrollade met cranberrychutney

Kalkoenrollade met cranberrychutney

Met geroosterde aardappelen en geglaceerde groenten

Lees meer

Kalkoen is een feestgerecht bij uitstek en met dit recept al helemaal, want aan alle smaken is gedacht - van de hartige ham tot het bittertje in de zoetzure cranberry-chutney. De kalkoen in jouw Kerstbox heeft het Franse keurmerk Label Rouge, dat garandeert dat de kalkoen het hele jaar door in de buitenlucht doorbrengt en dubbel zo lang leeft als een traditioneel gekweekte kalkoen. Het vlees is wat donkerder en heeft een wildachtige smaak. De ham om de rollade zorgt dat het vlees heerlijk sappig blijft.

Allergenen:Melk (inclusief lactose)
Voorbereidingstijd80 minuten
Ingrediënten
hoeveelheden
Ingrediëntenarrow down iconarrow down icon
hoeveelheden

1 stuks

Gele peen

1 stuks

Wortel

½ stuks

Pastinaak

600 g

Aardappelen

2 tl

Gedroogde rozemarijn

300 g

Kalkoenrollade

(BevatMelk (inclusief lactose))

80 g

Cranberrychutney

(Kan sporen van allergenen bevatten)

3 takje

Verse tijm

(Kan sporen van allergenen bevatten)

½ pot

Honing

½ stuks

Citroen

60 g

Rucolamelange

(Kan sporen van allergenen bevatten)

2 el

Roomboter

(BevatMelk (inclusief lactose))

Zelf toevoegen

1.5 el

Olijfolie

1 el

Extra vierge olijfolie

naar smaak

Peper en zout

Voedingswaarden/ per gerecht
Voedingswaardenarrow down iconarrow down icon
/ per gerecht
Instructies
Instructiesarrow up iconarrow up icon