De vegetarische runderpuntjes zijn gemaakt van tarwe en zitten vol ijzer en vitamine B12 - zelfs carnivoren zullen het vlees niet missen!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
1 stuk(s)
Knoflookteen
1 tl
Verse gember
¼ stuk(s)
Limoen
1 zakje(s)
Zoete Aziatische saus
½ zakje(s)
Gomasio
10 ml
Sojasaus
80 gram
Vegetarische runderstukjes
½ stuk(s)
Komkommer
½ stuk(s)
Paprika
1 stuk(s)
Tomaat
¼ stuk(s)
Ui
5 gram
Verse koriander
50 gram
Sojabonen
100 gram
Verse udonnoedels
10 gram
Gezouten pinda's
¼ stuk(s)
Rode peper
½ el
Zonnebloemolie
½ tl
Suiker
Tip: Let jij op je zoutinname? Laat de sojasaus dan achterwege en spoel de noedels voor gebruik goed af in een vergiet. Voeg eventueel na het serveren een beetje sojasaus naar smaak toe.
Tip: Wist je dat minder vlees eten voordelen heeft voor je gezondheid? Het draagt bijvoorbeeld bij aan een lager risico op hart- en vaatziekten.
Tip: Let op: de rode peper is pittig! Houd je daar niet zo van? Voeg dan niet teveel in één keer toe.