Skip to main content
Bulgaarse yoghurt met peer
Bulgaarse yoghurt met peer

Bulgaarse yoghurt met peer

Met gedroogde abrikozen

4.1
(34)

Goedemorgen!

Allergenen:
Zwaveldioxide en sulfiet
Melk (inclusief lactose)
Noten

Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.

Bereidingstijd
Oventijd
NiveauMakkelijk

Ingrediënten

Hoeveelheden

1 stuk(s)

Peer

50 gram

Gedroogde abrikozen

(Bevat: Zwaveldioxide en sulfiet)

250 ml

Biologische Bulgaarse yoghurt

(Bevat: Melk (inclusief lactose))

20 gram

Pistachenoten

(Bevat: Noten Kan bevatten: Pinda's, Sesamzaad)

Voedingswaarden

Energie (kJ)1448 kJ
Energie (kcal)346 kcal
Vetten15 g
waarvan verzadigd6.7 g
Koolhydraten38 g
waarvan suikers36.5 g
Vezels5 g
Eiwitten12 g
Zout0.3 g

Instructies

1

Schil de peer (doyenne du comice), verwijder het klokhuis en snijd de peer in blokjes. Snijd de gedroogde abrikozen klein.

2

Verdeel de Bulgaarse yoghurt over de ontbijtkommen. Garneer met de blokjes peer en de gedroogde abrikozen. Bestrooi met de pistachenoten.

Hoogst beoordeelde recepten voor avondeten

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders