Broodje hamburger met Italiaanse twist
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Broodje hamburger met Italiaanse twist

Broodje hamburger met Italiaanse twist

met tomatensalsa en basilicummayonaise

Met basilicumcrème en grana padano geef je deze burger een Italiaanse twist. Zet je tanden in de knapperige ciabatta en waan je voor even in Italië... Buon appetito!

Labels:
Familie
Familie
Allergenen:
Mosterd
Eieren

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.

Bereidingstijd20 minuten
Oventijd20 minuten
NiveauMakkelijk

Ingrediënten

Hoeveelheden

1 stuk(s)

Wit tarwebroodje

½ stuk(s)

Ui

2 stuk(s)

Knoflookteen

20 gram

Mayonaise

(Bevat Mosterd, Eieren)

15 ml

Basilicumcrème met citroen

1 stuk(s)

Gekruide runderburger

15 gram

Grana Padanovlokken DOP

45 gram

Slamix met radicchio, rucola en bladsla

125 gram

Rode kerstomaten

Zelf toevoegen

½ el

[Plantaardige] boter

naar smaak

Peper en zout

1 el

Extra vierge olijfolie

½ el

Zwarte balsamicoazijn

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Voedingswaarden

Energie (kcal)895 kcal
Energie (kJ)3746 kJ
Vetten60 g
waarvan verzadigd17 g
Koolhydraten42 g
waarvan suikers10 g
Vezels6.4 g
Eiwitten42 g
Zout2 g

Benodigdheden

Kom
Kleine kom
Koekenpan

Instructies

Préparer
1

Préchauffez le four à 180°C et enfournez la ciabatta 6 à 8 minutes. Coupez les tomates cerises en deux. Émincez la moitié de l’oignon rouge et coupez le reste en demi-rondelles. Émincez ou écrasez l’ail.

Préparer la salsa et la mayonnaise
2

Dans le bol, mélangez l’oignon émincé, les tomates cerises, l’ail, l’huile d’olive vierge extra et le vinaigre balsamique noir. Salez et poivrez, puis réservez. Dans le petit bol, mélangez la crème de basilic au citron et la mayonnaise.

Tip: Let jij op je calorie-inname? Gebruik dan de helft van de mayonaise en de helft van de grana padano. Gebruik eventueel ook de helft van de extra vierge olijfolie voor de tomatensalsa.

Cuire le steak haché
3

Dans la poêle, faites chauffer le beurre à feu moyen-vif et faites-y cuire le steak haché et les rondelles d’oignon 2 à 3 minutes par côté ou jusqu’à ce que la viande soit cuite. Parsemez la moitié des copeaux de grana padano sur la viande lors de la dernière minute.

Servir
4

Coupez les ciabattas en deux et tartinez-les de mayonnaise au basilic. Disposez le steak haché par-dessus, recouvrez-le de 3 cs de salsa aux tomates par personne et d'un peu de radicchio, de roquette et laitue. Mélangez le reste de salade au reste de salsa de tomates et servez séparément. Garnissez la salade du reste de grana padano.