Biefstukreepjes met verse udonnoedels
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Biefstukreepjes met verse udonnoedels

Biefstukreepjes met verse udonnoedels

met Vietnamese saus, oosterse groentemix en sesamzaadjes

Tip voor mals vlees: haal het op tijd uit de koelkast (ongeveer 30 minuten van te voren), verwijder de verpakking en dep het vlees alvast droog met keukenpapier.

Allergenen:
Vis
Gluten
Tarwe
Soja

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.

Bereidingstijd15 minuten
Oventijd10 minuten
NiveauGemiddeld

Ingrediënten

Hoeveelheden

100 gram

Biefstukreepjes

10 ml

Vissaus

(Bevat Vis)

2.5 gram

Sesamzaad

10 gram

Mix van verse gember, knoflook en rode peper

gram

Groentemix: paprika, prei, wortel en kool

200 gram

Oosterse wokmix

200 gram

Verse Udon noedels

(Bevat Gluten, Tarwe)

½ zakje(s)

Vietnamese saus

(Bevat Soja, Tarwe)

Zelf toevoegen

½ el

Zonnebloemolie

½ el

[Plantaardige] boter

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kcal)629 kcal
Energie (kJ)2630 kJ
Vetten18 g
waarvan verzadigd6 g
Koolhydraten79 g
waarvan suikers13 g
Vezels7.3 g
Eiwitten36 g
Zout5.4 g

Benodigdheden

Kom
Wok of hapjespan
Wok of hapjespan
Koekenpan

Instructies

Vlees marineren
1
  • Haal de biefstukreepjes uit de koelkast en laat op kamertemperatuur komen.
  • Meng de biefstukreepjes in een kom met de vissaus en het sesamzaad.
  • Verhit 1/2 el zonnebloemolie per persoon in een wok of hapjespan.
  • Bak de mix van gember, knoflook en rode peper 1 minuut aan.

Tip: Let jij op je zoutinname? Gebruik dan de helft van de vissaus en spoel de noedels voor gebruik af in een vergiet. Voeg eventueel aan tafel nog een beetje vissaus toe naar smaak.

Groenten bakken
2
  • Voeg de oosterse groentemix toe aan de wok of hapjespan en bak 4 - 6 minuten.
  • Voeg vervolgens ook de udonnoedels en de Vietnamese saus toe en meng alles door elkaar.
  • Bak het geheel nog 2 minuten.
Biefstuk bakken
3
  • Verhit 1/2 el roomboter per persoon in een koekenpan op middelhoog vuur.
  • Voeg de biefstukreepjes pas toe zodra de pan goed heet is.
  • Bak de biefstukreepjes 1 - 3 minuten (zie Tip).

Tip: Bak de biefstukreepjes kort voor rosé vlees of langer voor doorbakken. De biefstukreepjes zijn snel gaar, dus bak ze niet te lang voor een mals resultaat.

Serveren
4
  • Schep de noedels met groenten in diepe borden.
  • Verdeel de biefstukreepjes erover.