HelloFresh
Banaan-yoghurtpannenkoeken

Banaan-yoghurtpannenkoeken

Met kiwi en bessen-aardbeispread

star version 2 iconstar version 2 iconstar version 2 iconstar version 2 iconstar version 2 iconstar version 2 iconstar version 2 iconstar version 2 iconstar version 2 iconstar version 2 iconstar version 2 iconstar version 2 iconstar version 2 iconstar version 2 iconstar version 2 iconstar version 2 icon
Beoordeeld met 3.5 / 4van de 63 beoordelingen
Lees meer

Goedemorgen!

Allergenen:Melk (inclusief lactose)Ei
Voorbereidingstijd15 minuten
MoeilijkheidsgraadNiveau 2
Ingrediënten
hoeveelheden
Ingrediëntenarrow down iconarrow down icon
hoeveelheden

2 stuks

Banaan

2 stuks

Groene kiwi

200 ml

Volle yoghurt

(BevatMelk (inclusief lactose))

2 stuks

Vrije-uitloopei

(BevatEi)

30 g

Hennepzaad

(Kan sporen van allergenen bevatten)

2 stuks

Aardbei-bessenspread

Zelf toevoegen

1 tl

Bakpoeder

1 el

Roomboter

(BevatMelk (inclusief lactose))

snufje

Zout

Voedingswaarden
Voedingswaardenarrow down iconarrow down icon
Energie (kJ)1807 kJ
Energie (kcal)432 kcal
Vetten12.0 g
waarvan verzadigd3.3 g
Koolhydraten60 g
waarvan suikers50.2 g
Vezels5 g
Eiwitten11 g
Zout0.2 g
Benodigdheden
Benodigdhedenarrow down iconarrow down icon
Kom
Koekenpan
Instructiesarrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

Prak de bananen met een vork in een kom. Schil de kiwi en snijd in plakken.

2

Voeg 1 tl yoghurt per persoon, de eieren, hennepzaad, bakpoeder en een snufje zout toe aan de kom en roer tot beslag.

3

Verhit de roomboter in een koekenpan. Voeg 3 el beslag toe aan de pan en bak de drie pannenkoeken aan beide kanten bruin.

4

Verdeel de pannenkoeken over de borden en smeer met de kersenjam. Garneer met de kiwi en serveer met de overige yoghurt.