
Verrijk dit recept met MAGGI Hollandaise. Gemaakt van natuurlijke ingrediënten en vrije-uitloopeieren, makkelijk op te warmen en vol van smaak. Lekker over de asperges!
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
250 gram
Witte asperges
250 gram
Krieltjes
1 stuk(s)
Ei
(Bevat: Ei)
5 gram
Verse krulpeterselie
(Kan bevatten: Selderij)
75 gram
Warmgerookte zalmsnippers
(Bevat: Vis)
85 ml
MAGGI Hollandaise
(Bevat: Ei, Gluten, Melk (inclusief lactose) Kan bevatten: Selderij)
1 el
Olijfolie
naar smaak
Peper en zout




Weetje: Krieltjes eet je eigenlijk altijd met schil. Wist je dat je daardoor niet alleen meer vezels binnenkrijgt, maar ook meer vitaminen? Zoals vitamine B6 - onder andere belangrijk voor de stofwisseling.