Skip to main content
Appelcrumble van muesli met rozijnen

Appelcrumble van muesli met rozijnen

Een gezonde appelcrumble uit de oven

3.9
(66)
Allergenen:
Gluten
Noten
Zwaveldioxide en sulfiet
Melk (inclusief lactose)

Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.

Bereidingstijd
Oventijd
NiveauMakkelijk

Ingrediënten

Hoeveelheden

2

Appel

½

Gemalen kaneel

100 gram

Muesli

(Bevat: Gluten, Noten, Zwaveldioxide en sulfiet)

250 ml

Volle yoghurt

(Bevat: Melk (inclusief lactose))

Zelf toevoegen

1

Honing

½ el

Roomboter

(Bevat: Melk (inclusief lactose))

Voedingswaarden

/ per gerecht
Energie (kcal)394 kcal
Energie (kJ)1649 kJ
Vetten8 g
waarvan verzadigd3 g
Koolhydraten68 g
Vezels3 g
Eiwitten10 g

Benodigdheden

Kom
Ovenschaal

Instructies

1

Verwarm de oven voor op 200 graden. Schil de appel (jonagold) en snijd in blokjes.

2

Meng in een kom de appel met de kaneel en de helft van de honing.

3

Vet een ovenschaal in met roomboter. Verdeel het appelmengsel over de ovenschaal. Bestrooi met de muesli en bak 20 – 25 minuten in de oven.

4

Verdeel de muesli over de kommen en serveer met yoghurt en overige honing.

Meer heerlijke recepten met vergelijkbare ingrediënten

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders