
Laat je zelfgemaakte worstenbroodjes glimmen - bestrijk de bovenkant van het deeg met geklutst ei of melk voor ze in de oven gaan.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
100 gram
Gemengd gehakt met Italiaanse kruiden
(Kan bevatten: Ei, Mosterd, Selderij, Soja, Gluten)
¼ roll(s)
Bladerdeeg
(Bevat: Gluten, Tarwe Kan bevatten: Melk (inclusief lactose))
10 gram
Panko paneermeel
(Bevat: Gluten, Tarwe)
½ stuk(s)
Ui
5 gram
Verse krulpeterselie
(Kan bevatten: Selderij)
1 stuk(s)
Appel
1 stuk(s)
Paarse wortel
½ stuk(s)
Wortel
1 tl
Extra vierge olijfolie
½ tl
Wittewijnazijn
1 tl
Mosterd
30 ml
Water
1 tl
Honing [of plantaardig alternatief]
1 el
[Plantaardige] mayonaise
naar smaak
Peper en zout



