Skip to main content
Volle yoghurt met kokos-granola, peer en mandarijn

Volle yoghurt met kokos-granola, peer en mandarijn

3.5
(80)
Allergenen:
Melk (inclusief lactose)
Gluten
Noten
Sesamzaad
Tarwe
Lupine
Ei
Pinda's
Soja

Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.

Bereidingstijd
Oventijd
NiveauGemiddeld

Ingrediënten

Hoeveelheden

1 stuk(s)

Peer

2 stuk(s)

Appelsien

400 ml

Volle yoghurt

(Bevat: Melk (inclusief lactose))

90 gram

Granola

(Bevat: Melk (inclusief lactose), Gluten, Noten, Sesamzaad, Tarwe, Lupine, Ei, Pinda's, Soja)

15 gram

Kokosrasp

(Kan bevatten: Pinda's, Noten, Sesamzaad)

Voedingswaarden

/ per gerecht
Energie (kcal)452 kcal
Energie (kJ)1891.2 kJ
Vetten23 g
waarvan verzadigd10 g
Koolhydraten45 g
Vezels7 g
Eiwitten13 g

Instructies

1

Schil de peer, verwijder het klokhuis en snijd in blokjes. Pel de mandarijn en verdeel in parten.

2

Verdeel de yoghurt over de kommen en voeg de granola, peer en mandarijn toe. Bestrooi met de kokosrasp.

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders