Teriyakisaus komt van de gelijknamige Japanse kooktechniek waarbij vlees of vis een glimmend (teri) glazuurlaagje krijgt en op een hete plaat wordt gegrild (yaki).
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
80 gram
Vegetarische runderstukjes
200 gram
Oosterse wokmix
25 gram
Teriyakisaus
(Bevat Soja, Tarwe)
75 gram
Basmatirijst
2 stuk(s)
Lente-ui
½ stuk(s)
Knoflookteen
5 ml
Sojasaus
(Bevat Soja, Tarwe)
1 el
Zonnebloemolie
naar smaak
Peper en zout
Weetje: Dithiolthionen zijn bioactieve stoffen die voorkomen in knoflook. Ze hebben een positief effect op het cholesterolgehalte en werken als antioxidant.
Tip: Hou je van geroosterde sesamzaadjes en heb je de tijd? Rooster deze dan voor je de vegetarische runderstukjes gaat bakken in de koekenpan en houd apart.