
Dit gerecht is geïnspireerd op Sichuaanse Kung Pao. In plaats van kipblokjes gebruik je hartig gehakt, en knapperige cashewnoten in plaats van pinda's - maar behoudt de wokgroenten in een heerlijke zoete en pikante saus.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
75 gram
Basmatirijst
35 gram
Woksaus met gember
(Bevat: Gluten, Sesamzaad, Soja)
5 ml
Sesamolie
(Bevat: Sesamzaad)
½ stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Ui
100 gram
Paprikareepjes
10 gram
Geroosterde cashewnoten
(Bevat: Cashewnoten, Noten Kan bevatten: Macadamianoten, Noten, Paranoten, Pecannoten, Pistachenoten, Walnoten, Amandelnoten, Hazelnoten)
½ stuk(s)
Komkommer
100 gram
Kipgehakt met Oosterse kruiden
½ tl
Pikante rode saus [zoals sriracha]
¼ stuk(s)
Zoutarm kippenbouillonblokje
25 ml
Water voor saus
1 el
Zonnebloemolie
1 el
Wittewijnazijn
½ el
Maiszetmeel [of bloem]
½ el
Suiker
¼ el
[Zoutarme] sojasaus



