Basmatirijst komt oorspronkelijk uit het noorden van India en wordt daar al eeuwenlang gekoesterd om zijn unieke smaak en aroma. Een perfecte toets aan dit recept!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
75 gram
Basmatirijst
½ stuk(s)
Rode ui
½ stuk(s)
Knoflookteen
⅓ pak(ken)
Zwarte bonen
1 zakje(s)
Mexicaanse kruiden
100 gram
Passata
25 gram
Geraspte Goudse kaas
5 gram
Verse koriander
½ stuk(s)
Tomaat
½ stuk(s)
Avocado
140 gram
Maïs in blik
25 gram
Sweet chili tortillachips
naar smaak
Extra vierge olijfolie
½ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
½ el
Zonnebloemolie
naar smaak
Peper en zout
Weetje: Wist je dat deze maaltijd meer dan 250 gram groente bevat per portie? De passata in dit gerecht wordt ook meegerekend. Deze bevat namelijk ongeveer evenveel vitaminen, mineralen en voedingsvezels als verse groenten.