De rookworst in dit recept is op ambachtelijke wijze gemaakt - met duurzaam varkensvlees en gerookt boven beukenhout.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
1 stuk(s)
Komkommer
½ stuk(s)
Handsinaasappel
⅓ head
IJsbergsla
1 stuk(s)
Wit tarwebroodje
1 stuk(s)
Varkensrookworst
½ stuk(s)
Rode ui
25 gram
Mayonaise
(Bevat: Mosterd, Ei)
25 gram
Gesneden augurken
15 gram
Gefrituurde uitjes
(Bevat: Tarwe Kan bevatten: Sesamzaad, Gluten, Pinda's, Noten)
1 tl
Zwarte balsamicoazijn
½ el
Extra vierge olijfolie
¼ el
[Plantaardige] boter
2 tl
Mosterd
1 tl
Honing [of plantaardig alternatief]
naar smaak
Peper en zout
Tip: Deze maaltijd is calorierijk. Let jij op je calorie-inname? Gebruik dan de helft van de mayonaise en de helft van de gefrituurde uitjes. De overige mayonaise en gefrituurde uitjes kun je verwerken in een lunchsalade of op je boterham.
Tip: Komkommers bestaan voor een groot deel uit water, maar bevatten ook vitaminen en mineralen. Ze hydrateren, bevatten weinig calorieën en zorgen tegelijkertijd voor essentiële voedingsstoffen, win-win-win dus!