Skip to main content
Ontbijtspek-kaasomelet met ciabatta
Ontbijtspek-kaasomelet met ciabatta

Ontbijtspek-kaasomelet met ciabatta

Accompagnée d'une ciabatta

4.0
(18)

Goedemorgen!

Allergenen:
Ei
Melk (inclusief lactose)
Gluten
Soja

Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.

Bereidingstijd
Oventijd
NiveauGemiddeld

Ingrediënten

Hoeveelheden

4 stuk(s)

Ei

(Bevat: Ei)

50 ml

Biologische halfvolle melk

(Bevat: Melk (inclusief lactose))

25 gram

Geraspte belegen kaas

(Bevat: Melk (inclusief lactose))

4 plak(ken)

Ontbijtspek

2 stuk(s)

Witte ciabatta

(Bevat: Melk (inclusief lactose), Gluten, Soja)

Zelf toevoegen

naar smaak

Peper en zout

½ el

Roomboter

(Bevat: Melk (inclusief lactose))

Voedingswaarden

Energie (kJ)1937 kJ
Energie (kcal)463 kcal
Vetten26 g
waarvan verzadigd12.5 g
Koolhydraten32 g
waarvan suikers2.9 g
Vezels2 g
Eiwitten24 g
Zout1.9 g

Instructies

1

Verwarm de oven voor op 200 graden en kluts het ei met de melk, oude kaas, peper en zout naar smaak in een kom. Snijd het ontbijtspek in kleine stukjes.

2

Bak de ciabatta 6 – 8 minuten in de oven.

3

Verhit ondertussen de roomboter in een koekenpan en bak het ontbijtspek 2 minuten op middelhoog vuur. Voeg het ei toe en bak 2 minuten op middelhoog vuur of totdat het ei bijna gestold is. Keer de omelet om en bak nog 1 - 2 minuten.

4

Snijd de ciabatta‘s open en verdeel over de borden. Beleg de ciabatta’s met de omelet.

Meer heerlijke recepten met vergelijkbare ingrediënten

Hoogst beoordeelde recepten voor avondeten

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders