Goedemorgen!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
4 stuk(s)
Ei
50 ml
Biologische halfvolle melk
25 gram
Geraspte belegen kaas
4 plak(ken)
Ontbijtspek
2 stuk(s)
Witte ciabatta
naar smaak
Peper en zout
½ el
Roomboter
Verwarm de oven voor op 200 graden en kluts het ei met de melk, oude kaas, peper en zout naar smaak in een kom. Snijd het ontbijtspek in kleine stukjes.
Bak de ciabatta 6 – 8 minuten in de oven.
Verhit ondertussen de roomboter in een koekenpan en bak het ontbijtspek 2 minuten op middelhoog vuur. Voeg het ei toe en bak 2 minuten op middelhoog vuur of totdat het ei bijna gestold is. Keer de omelet om en bak nog 1 - 2 minuten.
Snijd de ciabatta‘s open en verdeel over de borden. Beleg de ciabatta’s met de omelet.