Skip to main content
Noedels met kastanjechampignons
Noedels met kastanjechampignons

Noedels met kastanjechampignons

en paksoi en Oosterse notenmix

Je hebt weleens van die dagen dat je onwijs veel haast hebt. Dat hoeft niet te betekenen dat je niet lekker eet. Met de juiste ingrediënten kun je heel snel een lekkere maaltijd op tafel zetten. Rode peper, sojasaus, witte wijnazijn en honing geven dit gerecht de perfecte balans tussen zoet, zuur, zout en pittig.

Tags:
Épicé
Végé
Allergènes:
Gluten
Soja
Arachides
Fruits à coque
Céleri
Moutarde
Anhydride sulfureux et sulfites

Produit dans un atelier qui traite des œufs, du lait, du poisson, des arachides, du sésame, des crustacés, du soja, des fruits à coque et du blé.

Préparation25 minutes
Cuisson
DifficultéFacile

Ingrédients

quantité

½ pièce(s)

Oignon rouge

¼ pièce(s)

Piment rouge

125 g

Champignons blonds

100 g

Pak-choï

70 g

Nouilles

(Contient: Gluten)

10 ml

Sauce soja

(Contient: Gluten, Soja)

25 g

Mix de cacahuètes et de noix de cajou

(Contient: Arachides, Fruits à coque, Céleri, Moutarde, Anhydride sulfureux et sulfites)

Ingrédients à avoir chez soi

1 cs

Huile de tournesol

½ cc

Vinaigre de vin blanc

½ cc

Miel

à votre convenance

Poivre et sel

Valeurs nutritionnelles

/ par portion
Calories477 kcal
Énergie (kJ)1995.8 kJ
Graisses25 g
Graisses saturées4 g
Glucides44 g
Fibres alimentaires7 g
Protéines16 g

Ustensiles

Cocotte
Wok

Instructions

Snijd de kastanjechampignons in plakken.
1

Snipper de rode ui. Verwijder de zaadlijsten van de rode peper en snijd fijn. Snijd de kastanjechampignons in plakken. Snijd de paksoi klein en houd het witte deel apart van de groene bladeren.

Voeg de witte delen van de paksoi toe.
2

Verhit de zonnebloemolie in een wok of hapjespan en fruit de rode ui en rode peper 3 minuten op laag vuur. Voeg de kastanjechampignons toe en roerbak 3 minuten op middelhoog vuur. Voeg de witte delen van de paksoi toe en roerbak 2 minuten.

Roerbak de noedels.
3

Voeg vervolgens de udonnoedels, sojasaus, witte wijnazijn, honing en 50 ml water per persoon toe en roerbak 2 minuten.

4

Voeg tenslotte de groene bladeren van de paksoi en de helft van de notenmix toe en roerbak nog 1 minuut. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

Garneer met de overige notenmix.
5

Verdeel het gerecht over de borden en garneer met de overige notenmix.

D’autres plats uniques et délicieux avec ces ingrédients

Idée repas du soir : testez nos meilleures recettes

Menu de la semaine : découvrez nos recettes