HelloFresh
topBanner
Noedels met biefstukreepjes in zoet-pittige chilisaus

Noedels met biefstukreepjes in zoet-pittige chilisaus

met wokgroente en pinda's

Supersnel
Lees meer

Dit gerecht heb je supersnel op tafel - het zware werk hebben wij vast voor je gedaan door de gember, knoflook en rode peper voor te snijden.

Labels:Eten binnen 3 dagen
Allergenen:Glutenbevattende granenSojaPinda's

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.

Bereidingstijd15 minuten
MoeilijkheidsgraadMakkelijk
Ingrediënten
hoeveelheden
1
2
3
4
5
6
Ingrediëntenarrow down iconarrow down icon
hoeveelheden
1
2
3
4
5
6

200 g

Biefstukreepjes

½ stuks

Limoen

20 g

Geraspte verse gember, knoflook en rode peper

400 g

Oosterse groentemix

(Kan sporen van allergenen bevatten)

35 g

Zoet-pittige chilisaus

35 ml

Zoete Aziatische saus

(BevatGlutenbevattende granen, Soja)

20 ml

Sojasaus

(BevatGlutenbevattende granen, Soja)

15 g

Gezouten pinda's

(BevatPinda's)

200 g

Noedels

(BevatGlutenbevattende granen)

Zelf toevoegen

2 el

Zonnebloemolie

naar smaak

Peper en zout

Voedingswaarden
Voedingswaardenarrow down iconarrow down icon
per gerecht
per 100g
Energie (kJ)3167 kJ
Energie (kcal)757 kcal
Vetten20.0 g
waarvan verzadigd3.0 g
Koolhydraten101 g
waarvan suikers17.0 g
Vezels12 g
Eiwitten41 g
Zout4.0 g
Benodigdheden
Benodigdhedenarrow down iconarrow down icon
Pan met deksel
Wok
Instructies
Instructiesarrow up iconarrow up icon
1

Breng ruim water aan de kook in een pan met deksel voor de noedels.Verhit 1/2 el zonnebloemolie in een wok op hoog vuur. Wacht tot de pan goed heet is. Bak de biefstukreepjes 2 - 3 minuten op hoog vuur en haal ze uit de pan.

2

Verhit opnieuw 1/2 el zonnebloemolie in dezelfde wokpan op hoog vuur. Voeg de geraspte gember, knoflook en rode peper en de oosterse groentemix toe en roerbak ze 2 - 3 minuten.Voeg dan de zoet-pittige chilisaus, de zoete Aziatische saus en de sojasaus toe, meng en verhit de saus in 2 minuten.Snijd ondertussen de limoen in kwartjes en hak de pinda's grof.

3

Voeg ondertussen de noedels toe aan de pan met kokend water en kook, afgedekt, in 3 minuten beetgaar en giet af. Haal tijdens het koken de noedels met twee vorken uit elkaar. Laat zonder deksel uitstomen.Voeg de biefstukreepjes samen met de noedels toe aan de wokpan en roer ze gedurende 1 minuut door de groenten.

4

Verdeel de noedels over de borden. Knijp een partje limoen uit boven elk bord. Garneer met de pinda's.