Meergranenbeschuit met avocado
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Meergranenbeschuit met avocado

Meergranenbeschuit met avocado

Met geitenkaas en tuinkers

Goedemorgen!

Allergenen:
Gluten
Eieren
Soja
Melk (inclusief lactose)
Sesamzaad
Lupine

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.

Bereidingstijd5 minuten
Oventijd
NiveauMakkelijk

Ingrediënten

Hoeveelheden

4 stuk(s)

Meergranenbeschuit

(Bevat Gluten, Eieren, Soja, Melk (inclusief lactose), Sesamzaad, Lupine)

1 stuk(s)

Avocado

50 gram

Oude geitenkaasvlokken

(Bevat Melk (inclusief lactose))

2 el

Tuinkers

Zelf toevoegen

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)1130 kJ
Energie (kcal)270 kcal
Vetten24 g
waarvan verzadigd7.4 g
Koolhydraten4 g
waarvan suikers1.8 g
Vezels3 g
Eiwitten9 g
Zout0.5 g

Instructies

1

Verdeel de beschuiten over de borden. Snijd de avocado in plakken. Beleg de beschuiten met de avocado.

2

Knip de tuinkers los. Strooi de geitenkaas over de avocado en garneer met de tuinkers. Voeg eventueel peper en zout naar smaak toe.