Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart en geportioneerde ingrediënten.
Deze bowl met smakelijke Coppa di Parma en mozzarella maak je met verse pasta. Zo zet je binnen een paar minuten een volwaardige lunch op tafel!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
250 gram
Verse rigatoni
(Bevat: Ei, Tarwe)
125 gram
Rode kerstomaten
40 gram
Pesto genovese
(Bevat: Cashewnoten, Melk (inclusief lactose) Kan bevatten: Pinda's, Noten)
40 gram
Rucola en veldsla
50 gram
Mayonaise
(Bevat: Ei, Mosterd)
40 gram
Serranoham
1 bol(len)
Mozzarella
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
1 naar smaak
Peper en zout
Kook water in een ruime pot met deksel voor de pasta. Kook de pasta, met een snuif zout, in 4 - 6 minuten beetgaar. Giet af, spoel de pasta met koud water en laat afkoelen.
Halveer de kerstomaten en scheur de mozzarella en serranoham in grove stukken.
Meng in een saladekom de mayonaise met de groene pesto. Voeg de slamix, kerstomaten en de gekookte pasta toe. Meng goed en breng op smaak met peper en zout.
Verdeel de salade over de borden en garneer met de serranoham en mozzarella.