Bulgogisaus is zoet en hartig met de smaken van peer, gember en knoflook. Het is een belangrijk ingrediënt bij het bereiden van Koreaans rundvlees.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
100 gram
Amchoi
35 gram
Bulgogisaus
(Bevat: Zwaveldioxide en sulfiet, Tarwe, Sesamzaad, Vis, Soja)
4 stuk(s)
Rundergehaktballetjes met köfte-kruiden
(Kan bevatten: Ei, Mosterd, Selderij, Soja, Gluten)
10 gram
Mix van verse gember, knoflook en rode peper
5 ml
Sesamolie
(Bevat: Sesamzaad)
10 gram
Gezouten pinda's
(Bevat: Pinda's Kan bevatten: Noten, Sesamzaad)
75 gram
Basmatirijst
100 gram
Gesneden spitskool
¼ stuk(s)
Limoen
180 ml
Zoutarme groentebouillon
½ el
Zonnebloemolie
naar smaak
Peper en zout
Weetje: Wist je dat spitskool rijk is aan calcium, ijzer en vitamine C? Dat levert een hoop gezondheidsvoordelen op, zoals sterke botten, tanden en gezonde spieren door de calciumboost.