Voeg een deel van de kaas toe aan de pastasaus. Maar niet alles! Je hebt namelijk nog een deel nodig om het gerecht mee te garneren!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
½
Ui
2
Pruimtomaat
⅓
Wortel
½ blik(ken)
Tomatenpuree
1 tl
Gedroogde rozemarijn
25 gram
Provolonevlokken
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
125 gram
Verse ravioli met bospaddenstoel en truffel
(Bevat: Melk (inclusief lactose), Gluten, Ei)
100 ml
Groentebouillon
½ el
Olijfolie
½ el
Zwarte balsamicoazijn
naar smaak
Extra vierge olijfolie
naar smaak
Peper en zout
Snipper de ui. Snijd de pruimtomaat klein en snijd de peen in blokjes.
Verhit de olijfolie in een wok of hapjespan met deksel en fruit de ui 2 minuten op laag vuur. Voeg de peen toe en roerbak 5 minuten.
Kook ondertussen 750 ml water per persoon in een pan met deksel voor de ravioli.
Voeg de tomatenpuree toe aan de wok of hapjespan en bak 1 minuut mee. Voeg vervolgens de tomaat, rozemarijn en bouillon toe en kook 5 minuten op laag vuur. Voeg na 4 minuten de zwarte balsamicoazijn toe. Breng op smaak met peper en zout en voeg de helft van de provolone toe.
Kook ondertussen de ravioli, afgedekt, 2 - 3 minuten.
Verdeel de ravioli en de saus over de borden. Garneer met de provolone en voeg naar smaak extra vierge olijfolie toe.