Skip to main content
Havermoutpap met appel, kaneel, rozijnen en pecannoten
Havermoutpap met appel, kaneel, rozijnen en pecannoten

Havermoutpap met appel, kaneel, rozijnen en pecannoten

À la pomme, à la cannelle, aux raisins secs et aux noix de pécan

3.8
(220)

Goedemorgen!

Allergenen:
Gluten
Melk (inclusief lactose)
Noten

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.

Bereidingstijd
Oventijd
NiveauMakkelijk

Ingrediënten

/ Voor 2 personen

Appel

Havermout

(Bevat: Gluten)

Biologische halfvolle melk

(Bevat: Melk (inclusief lactose))

Gemalen kaneel

Rozijnen

(Kan bevatten: Pinda's, Sesamzaad, Noten)

Pecannoten

(Bevat: Noten)

Zelf toevoegen

Honing

Zout

Voedingswaarden

Energie (kcal)474 kcal
Energie (kJ)1983 kJ
Vetten14 g
waarvan verzadigd2.5 g
Koolhydraten70 g
waarvan suikers36 g
Vezels6 g
Eiwitten12 g
Zout0.1 g

Instructies

1

Snijd de appel (elstar) klein.

2

Meng in een steelpan met deksel de appel met de havermout, halfvolle melk, 50 ml water per persoon, de helft van de rozijnen, het grootste gedeelte van de kaneel en een snufje zout. Breng afgedekt aan de kook en laat 5 minuten op middellaag vuur koken. Roer regelmatig door.

3

Verdeel de havermoutpap over de ontbijtkommen en garneer met de pecannoten, honing, overige rozijnen en overige kaneel.

Meer heerlijke recepten met vergelijkbare ingrediënten

Hoogst beoordeelde recepten voor avondeten

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders