De ambachtelijke achterham in dit recept draagt het keurmerk Duurzaam Varkensvlees - dat staat voor lokaal, verantwoord en vooral smaakvol varkensvlees.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
200 gram
Verse udonnoedels
(Bevat: Gluten, Tarwe)
1 stuk(s)
Knoflookteen
4 plak(ken)
Achterham
1 stuk(s)
Ei
(Bevat: Ei)
5 ml
Sesamolie
(Bevat: Sesamzaad)
½ stuk(s)
Prei
½ stuk(s)
Wortel
20 ml
Ketjap manis
(Bevat: Tarwe, Soja)
½ stuk(s)
Paprika
¾ el
Zonnebloemolie
naar smaak
Peper en zout
Tip: Extra snel? Kook het water dan eerst in een waterkoker.
Tip: Let jij op je zoutinname? Gebruik dan de helft van de vissaus en laat eventueel ook de plak ham achterwege. Deze overige ham is de volgende dag ook lekker op een broodje of in een omelet.
Tip: Ei is, naast vette vis, een van de weinige ingrediënten die rijk zijn aan vitamine D. Deze vitamine krijgen veel mensen te weinig binnen, zeker in de winter met weinig zon.