Skip to main content
Gnocchi met bospaddestoelenpesto, courgette en oude kaas
Gnocchi met bospaddestoelenpesto, courgette en oude kaas

Gnocchi met bospaddestoelenpesto, courgette en oude kaas

Met een frisse rucolasalade

3.4
(2,7 k)

De bospaddenstoelenpesto is gemaakt van o.a. gedroogde bospaddenstoelen. Hiervoor zijn verschillende soorten voor gebruikt, waaronder eekhoorntjesbrood (cèpes) en duinvoetjes (pleurotus). Deze paddenstoelen staan bekend als delicatesse en hebben een nootachtige smaak. De pesto is volgens authentiek recept bereid met pijnboompitten en basilicum.

Allergènes:
Gluten
Œuf
Anhydride sulfureux et sulfites
Blé
Lait (contient du lactose)
Fruits à coque

Produit dans un atelier qui traite des œufs, du lait, du poisson, des arachides, du sésame, des crustacés, du soja, des fruits à coque et du blé.

Préparation25 minutes
Cuisson
DifficultéIntermédiaire

Ingrédients

quantité

½

Oignon

½

Courgette

250 g

Gnocchi

(Contient: Gluten, Œuf, Anhydride sulfureux et sulfites, Blé )

40 g

Pesto aux champignons des bois

(Contient: Lait (contient du lactose), Fruits à coque Peut contenir : Céleri, Arachides)

40 g

Radicchio, roquette et laitue

25 g

Tranches de Gouda Vieux

(Contient: Lait (contient du lactose))

Ingrédients à avoir chez soi

1 cs

Huile d'olive

½ cs

Vinaigre balsamique blanc

à votre convenance

Huile d'olive vierge extra

à votre convenance

Poivre et sel

Valeurs nutritionnelles

/ par portion
Calories846 kcal
Énergie (kJ)3539.7 kJ
Graisses44 g
Graisses saturées11 g
Glucides88 g
Fibres alimentaires8 g
Protéines24 g

Ustensiles

Couvercle
Poêle
Bol

Instructions

1

Kook 400 ml water per persoon in een pan met deksel voor de gnocchi.

Snijd de courgette klein
2

Snipper de ui. Snijd de courgette klein.

Kook de gnocchi
3

Kook de gnocchi in de pan met deksel totdat ze boven komen drijven. Giet af en laat afkoelen door de gnocchi met koud water af te spoelen. Besprenkel met extra vierge olijfolie naar smaak.

Voeg de pesto toe
4

Verhit de olijfolie in een wok of hapjespan met deksel en fruit de ui 2 minuten op middelmatig vuur. Voeg de courgette toe en bak 6 minuten mee. Voeg vervolgens de gnocchi en bospaddestoelenpesto toe en verhit nog 1 minuut. Breng op smaak met peper en zout.

5

Meng de rucolamelange met de witte balsamicoazijn in een saladekom.

Garneer met oude kaas
6

Verdeel de gnocchi over de borden en serveer met de rucolasalade. Garneer met de oude kaas.

D’autres plats uniques et délicieux avec ces ingrédients

Idée repas du soir : testez nos meilleures recettes

Menu de la semaine : découvrez nos recettes