
De bospaddenstoelenpesto is gemaakt van o.a. gedroogde bospaddenstoelen. Hiervoor zijn verschillende soorten voor gebruikt, waaronder eekhoorntjesbrood (cèpes) en duinvoetjes (pleurotus). Deze paddenstoelen staan bekend als delicatesse en hebben een nootachtige smaak. De pesto is volgens authentiek recept bereid met pijnboompitten en basilicum.
Produit dans un atelier qui traite des œufs, du lait, du poisson, des arachides, du sésame, des crustacés, du soja, des fruits à coque et du blé.
½
Oignon
½
Courgette
250 g
Gnocchi
(Contient: Gluten, Œuf, Anhydride sulfureux et sulfites, Blé )
40 g
Pesto aux champignons des bois
(Contient: Lait (contient du lactose), Fruits à coque Peut contenir : Céleri, Arachides)
40 g
Radicchio, roquette et laitue
25 g
Tranches de Gouda Vieux
(Contient: Lait (contient du lactose))
1 cs
Huile d'olive
½ cs
Vinaigre balsamique blanc
à votre convenance
Huile d'olive vierge extra
à votre convenance
Poivre et sel
Kook 400 ml water per persoon in een pan met deksel voor de gnocchi.

Snipper de ui. Snijd de courgette klein.

Kook de gnocchi in de pan met deksel totdat ze boven komen drijven. Giet af en laat afkoelen door de gnocchi met koud water af te spoelen. Besprenkel met extra vierge olijfolie naar smaak.

Verhit de olijfolie in een wok of hapjespan met deksel en fruit de ui 2 minuten op middelmatig vuur. Voeg de courgette toe en bak 6 minuten mee. Voeg vervolgens de gnocchi en bospaddestoelenpesto toe en verhit nog 1 minuut. Breng op smaak met peper en zout.
Meng de rucolamelange met de witte balsamicoazijn in een saladekom.

Verdeel de gnocchi over de borden en serveer met de rucolasalade. Garneer met de oude kaas.