Skip to main content
Verse pasta met tomaat-mascarponesaus

Verse pasta met tomaat-mascarponesaus

met salade van haricot verts en cherrytomaten

4.1
(312)

Deze feestelijke maaltijd met kalfsstoof en aardappelpartjes zet je al binnen 20 minuten op tafel!

Tags:
Légumes ++

Produit dans un atelier qui traite des œufs, du lait, du poisson, des arachides, du sésame, des crustacés, du soja, des fruits à coque et du blé.

Préparation20 minutes
Cuisson20 minutes
DifficultéIntermédiaire

Ingrédients

quantité

150 g

Mijoté de veau

200 g

Quartiers de pommes de terre

150 g

Mélange de carottes et oignons prédécoupés

5 g

Thym et persil frisé frais

75 g

Haricots verts extra fins

65 g

Tomates cerises rouges

10 g

Noix concassées

0.15 cc

Cannelle en poudre

Ingrédients à avoir chez soi

½ cc

Moutarde

25 g

Mayonnaise [végétale]

½ cs

Huile d'olive

½ cs

Huile d'olive vierge extra

75 ml

Bouillon de légumes à faible teneur en sel

½ cs

Beurre [végétal]

½ cc

Miel [ou alternative vegan]

1 cc

Farine

½ cc

Vinaigre de vin blanc

Valeurs nutritionnelles

Calories854 kcal
Énergie (kJ)3571 kJ
Graisses48 g
Graisses saturées9 g
Glucides57 g
Sucres13 g
Fibres alimentaires14.3 g
Protéines42 g
Sel3 g

Ustensiles

Cocotte avec couvercle
Poêle avec couvercle
Poêle avec couvercle
Bol à salade

Instructions

Préparer le ragoût de veau
1

Bereid de bouillon. Verhit 1/2 el roomboter per persoon in een hapjespan met deksel op middelhoog vuur. Fruit de wortel en ui 3 - 4 minuten. Voeg de kalfsstoof, de bouillon en de tijmtakjes toe aan de hapjespan. Voeg per persoon: 1 tl bloem en 1 mespuntje kaneel toe en meng goed door. Breng aan de kook en laat, afgedekt, 10 - 12 minuten zachtjes stoven. Roer af en toe door.

Cuire les pommes de terre
2

Breng ruim water met een snufje zout aan de kook in een pan met deksel voor de haricot verts. Verhit 1/2 el olijfolie in een koekenpan met deksel en bak de aardappelpartjes, afgedekt, 15 minuten op middelhoog vuur. Verwijder de steelaanzet van de haricot verts. Voeg ze toe aan de pan met deksel en kook, afgedekt, in 6 - 8 minuten beetgaar. Giet af en laat zonder deksel uitstomen.

Préparer la salade
3

Halveer ondertussen de cherrytomaten. Snijd de peterselie fijn. Meng in een saladekom per persoon: 1/2 el extra vierge olijfolie, 1/2 tl mosterd, 1/2 tl honing en 1/2 tl wittewijnazijn en breng op smaak met peper en zout. Voeg daarna de de haricot verts en cherrytomaten toe. Schep goed om en garneer met de walnootstukjes.

Servir
4

Verdeel de kalfsstoof en aardappelpartjes over de borden. Serveer met mayonaise. Garneer de kalfsstoof met de peterselie. Serveer met de haricots verts-salade.

D’autres plats uniques et délicieux avec ces ingrédients

Idée repas du soir : testez nos meilleures recettes

Menu de la semaine : découvrez nos recettes