Zelfgemaakte pizza met groenten en oude kaas
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Zelfgemaakte pizza met groenten en oude kaas

Zelfgemaakte pizza met groenten en oude kaas

Tip: gebruik de knoflook in de saus alleen voor de grote mensen die van extra pit houden!

Tags:
Riche en protéines
Riche en fibres
Recettes one-pot
Pour le plaisir des enfants
Végé
Allergènes:
Gluten
Lait (contient du lactose)

Référez-vous toujours à l'étiquette du produit pour les informations complètes sur les ingrédients et les allergènes

Préparation35 minutes
Cuisson
DifficultéFacile

Ingrédients

quantité

¼

Courgette

½

Poivron jaune

75 g

Tomates cerises rouges

½

Gousse d'ail

1 boîte(s)

Concentré de tomate

2

Pain plat libanais

(Contient Gluten)

½ cc

Origan séché

50 g

Tranches de Gouda Vieux

(Contient Lait (contient du lactose))

Ingrédients à avoir chez soi

½ cs

Huile d'olive

à votre goût

Huile d'olive vierge extra

à votre goût

Poivre et sel

sideBannerName

Valeurs nutritionnelles

/ par portion
Énergie (kcal)646 kcal
Énergie (kJ)2703 kJ
Graisses20 g
dont saturés9 g
Glucides89 g
dont sucres0 g
Fibres10 g
Protéines27 g
Sel0 g

Ustensiles

Four
Assiette

Instructions

1

Verwarm de oven voor op 200 graden.

Halveer de cherrytomaten
2

Snijd de courgette in de lengte doormidden en vervolgens in dunne plakken. Snijd de paprika in dunne repen en de cherrytomaten doormidden.

Bestrooi met oude kaas
3

Snijd of pers de knoflook fijn. Meng de knoflook met de tomatenpuree en olijfolie tot een saus en smeer hier 2 platbroden per persoon mee in. Verdeel vervolgens een deel van de courgette, paprika en cherrytomaten over de saus (zie tip) en bestrooi met oregano, peper en zout. Bestrooi tenslotte met de oude kaas.

4

Bak de platbroodpizza’’s op een ovenrooster met bakpapier ongeveer 7 – 8 minuten in de oven, of totdat deze mooi bruin kleuren.

5

Beleg ondertussen de volgende 2 platbroden en herhaal de handelingen.

Serveer de maaltijd, eet smakelijk!
6

Verdeel de platbroodpizza’s over de borden en besprenkel naar smaak met extra vierge olijfolie.