
Tip: gebruik de knoflook in de saus alleen voor de grote mensen die van extra pit houden!
Produit dans un atelier qui traite des œufs, du lait, du poisson, des arachides, du sésame, des crustacés, du soja, des fruits à coque et du blé.
¼
Courgette
½
Poivron jaune
75 g
Tomates cerises rouges
½
Gousse d'ail
1 boîte(s)
Concentré de tomate
2
Pain plat libanais
(Contient: Gluten)
½ cc
Origan séché
50 g
Tranches de Gouda Vieux
(Contient: Lait (contient du lactose))
½ cs
Huile d'olive
à votre convenance
Huile d'olive vierge extra
à votre convenance
Poivre et sel
Verwarm de oven voor op 200 graden.

Snijd de courgette in de lengte doormidden en vervolgens in dunne plakken. Snijd de paprika in dunne repen en de cherrytomaten doormidden.

Snijd of pers de knoflook fijn. Meng de knoflook met de tomatenpuree en olijfolie tot een saus en smeer hier 2 platbroden per persoon mee in. Verdeel vervolgens een deel van de courgette, paprika en cherrytomaten over de saus (zie tip) en bestrooi met oregano, peper en zout. Bestrooi tenslotte met de oude kaas.
Bak de platbroodpizza’’s op een ovenrooster met bakpapier ongeveer 7 – 8 minuten in de oven, of totdat deze mooi bruin kleuren.
Beleg ondertussen de volgende 2 platbroden en herhaal de handelingen.

Verdeel de platbroodpizza’s over de borden en besprenkel naar smaak met extra vierge olijfolie.