Snijd de pizza’s in leuke vormpjes voordat deze in de oven gaan! Bijvoorbeeld een hartje! Of misschien kun je een gezichtje maken.
Référez-vous toujours à l'étiquette du produit pour les informations complètes sur les ingrédients et les allergènes
½
Courgette
75 g
Tomates cerises rouges
1 boîte(s)
Thon à l'huile d'olive
½
Gousse d'ail
¼ paquet(s)
Passata de tomate
2
Pain plat libanais
½ cc
Origan séché
50 g
Gouda mi-vieux en tranches
à votre goût
Huile d'olive vierge extra
à votre goût
Poivre et sel
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Snijd de courgette in de lengte doormidden en vervolgens in dunne plakken. Snijd de cherrytomaten doormidden. Laat de tonijn uitlekken.
Snijd of pers de knoflook fijn. Meng de tomatenpassata met de knoflook in een kom. Smeer de eerste 2 platbroden in met de tomatenpassata. Verdeel vervolgens een deel van de tonijn, courgette en cherrytomaten over de saus. Bestrooi met oregano, peper en zout. Bestrooi tenslotte met de belegen kaas.
Bak de platbroodpizza’s op een ovenrooster met bakpapier ongeveer 7 – 8 minuten in de oven, of totdat de kaas bruin kleurt.
Beleg ondertussen de volgende 2 platbroden en herhaal de handelingen.
Verdeel de platbroodpizza’s over de borden en besprenkel naar smaak met extra vierge olijfolie.