
Lekker: het kipgehakt hebben wij alvast voorgekruid met Italiaanse kruiden zoals tijm, rozemarijn en oregano.
Référez-vous toujours à l'étiquette du produit pour les informations complètes sur les ingrédients et les allergènes
½
Oignon
⅓
Fenouil
150 g
Tomates cerises rouges
90 g
Fusilli
(Contient: Gluten Peut contenir: Lupin, Soja, Œuf, Moutarde)
110 g
Poulet haché aux épices italiennes
3 cs
Crème liquide
(Contient: Lait (contient du lactose))
4 leaves
Basilic frais
(Contient: Céleri)
½ cs
Huile d'olive
à votre goût
Poivre et sel
Kook 500 ml water per persoon in een pan met deksel voor de fusilli.

Snipper de ui. Snijd de venkel in kwarten, verwijder de harde kern en snijd klein. Halveer de cherrytomaten.
Kook de fusilli, afgedekt, 10 - 12 minuten en giet daarna af. Laat zonder deksel uitstomen.

Verhit de olijfolie in een wok of hapjespan met deksel en rul het kipgehakt op middelhoog vuur 3 minuten. Voeg de ui toe en bak 2 minuten. Voeg de venkel toe, bestrooi met peper en zout en bak, afgedekt, 5 minuten.

Voeg de kookroom en cherrytomaten toe aan de wok of hapjespan en roer goed door. Voeg de fusilli toe, breng verder op smaak met peper en zout en verhit nog 1 minuut.

Verdeel de pasta over de borden. Scheur de basilicum klein en garneer hiermee het gerecht.