De Argentijnse keuken staat bekend om zijn asado - gegrild vlees van de barbecue - en daar hoort chimichurri bij, een pittige kruidensalsa die jij vandaag zelf maakt.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
250 gram
Krieltjes
1 stuk(s)
Maiskolf
85 gram
Champignons
1 stuk(s)
Knoflookteen
10 gram
Verse bladpeterselie, koriander en oregano
⅘ snufje
Chilivlokken
0.3 stuk(s)
Komkommer
½ stuk(s)
Runderribeye
50 gram
Biologische zure room
½ el
Extra vierge olijfolie
naar smaak
Peper en zout
1.5 el
Olijfolie
½ el
Rodewijnazijn
1 el
[Plantaardige] boter
Tip: Voor het beste resultaat haal je de ribeye al een halfuur tot een uur voordat je begint met koken uit de koelkast. Verwijder de verpakking en dep het vlees droog met keukenpapier.