Eton mess

Eton mess

Van meringue, room en passievrucht

Lees meer

Ken je het verhaal van die enthousiaste hond die een pavlova verpletterde tijdens een picknick op de Britse kostschool Eton? Of het waar is kunnen we je niet garanderen, maar dat deze klassieker van zoet fruit, meringue en room ontzettend lekker is, weten we wel zeker! De traditionele variant wordt gemaakt met aardbeien, maar wij hebben gekozen voor passievrucht, die met zijn zoetzure pitjes voor een feestijke verrassing zorgt.

Allergenen:Melk (inclusief lactose)Ei
Voorbereidingstijd20 minuten
Ingrediënten
hoeveelheden
Ingrediëntenarrow down iconarrow down icon
hoeveelheden

150 ml

Slagroom

(BevatMelk (inclusief lactose))

1 stuks

Meringue

(BevatMelk (inclusief lactose), Ei, Kan sporen van allergenen bevatten)

2 stuks

Passievrucht

½ pot

Honing

¼ bag(s)

Shisocress

Zelf toevoegen

1 el

Suiker

Voedingswaarden/ per gerecht
Voedingswaardenarrow down iconarrow down icon
/ per gerecht
Instructies
Instructiesarrow up iconarrow up icon