De held van dit gerecht is de rode biet - deze rode knol zorgt voor veel vezels en zit bomvol kalium.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
250 gram
Krieltjes
1 stuk(s)
Ui
2 stuk(s)
Varkenshaas
(Kan bevatten Gluten, Melk (inclusief lactose), Mosterd, Selderij, Soja)
165 gram
Gekookte rode bieten
½ stuk(s)
Peer
20 gram
Slamix van veldsla, rucola en krulandijvie
10 gram
Walnootstukjes
(Bevat Walnoten Kan bevatten Pinda's, Noten, Sesamzaad)
naar smaak
Peper en zout
1 tl
Extra vierge olijfolie
1 el
Zwarte balsamicoazijn
0.13 stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
1.5 el
[Plantaardige] boter
1 tl
Honing
1 tl
Mosterd
½ el
Wittewijnazijn
Tip: Varkenshaas kun je rosé eten. Houd je liever van goed doorbakken vlees? Bak de varkenshaas dan gerust iets langer.
Tip: Bak de peer niet te lang en gebruik voldoende boter zodat hij niet aan de pan blijft kleven.
Tip: Wist je dat peren veel vezels bevatten? Mede door de peer geeft deze maaltijd je al de helft van de ADH vezels!