
De held van dit gerecht is de rode biet - deze rode knol zorgt voor veel vezels en zit bomvol kalium.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
250 gram
Krieltjes
1 stuk(s)
Rode ui
2 stuk(s)
Varkenshaas
(Kan bevatten: Gluten, Melk (inclusief lactose), Mosterd, Selderij, Soja)
165 gram
Gekookte rode bieten
½ stuk(s)
Peer
20 gram
Slamix van veldsla, rucola en krulandijvie
10 gram
Walnootstukjes
(Bevat: Walnoten Kan bevatten: Pinda's, Noten, Sesamzaad)
naar smaak
Peper en zout
1 tl
Extra vierge olijfolie
1 el
Zwarte balsamicoazijn
0.13 stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
1.5 el
[Plantaardige] boter
1 tl
Honing [of plantaardig alternatief]
1 tl
Mosterd
½ el
Wittewijnazijn


Tip: Varkenshaas kun je rosé eten. Houd je liever van goed doorbakken vlees? Bak de varkenshaas dan gerust iets langer.

Tip: Bak de peer niet te lang en gebruik voldoende boter zodat hij niet aan de pan blijft kleven.

Tip: Wist je dat peren veel vezels bevatten? Mede door de peer geeft deze maaltijd je al de helft van de ADH vezels!