De held van dit gerecht is de rode biet - deze rode knol maakt van dit gerecht een zeer vezelrijke maaltijd en zit bomvol kalium voor een gezonde bloeddruk.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
250 gram
Krieltjes
1 stuk(s)
Ui
2 stuk(s)
Varkenshaas
(Kan bevatten Gluten, Melk (inclusief lactose), Mosterd, Selderij, Soja)
165 gram
Gekookte rode bieten
½ stuk(s)
Peer
20 gram
Slamix van veldsla, rucola en krulandijvie
10 gram
Walnootstukjes
(Bevat Walnoten Kan bevatten Pinda's, Noten, Sesamzaad)
½ el
Wittewijnazijn
naar smaak
Peper en zout
1 tl
Honing
0.13 stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
1 tl
Extra vierge olijfolie
1 el
Zwarte balsamicoazijn
1 tl
Mosterd
1.5 el
[Plantaardige] boter
Tip: Wist je dat aardappelen supergezond zijn? Ze bevatten bijvoorbeeld veel vitaminen. Zoals vitamine B6 en B11 voor je energieniveau en vitamine C voor een sterke weerstand.
Tip: Varkenshaas kun je rosé eten. Houd je liever van goed doorbakken vlees? Bak de varkenshaas dan gerust iets langer.
Tip: Bak de peer niet te lang en gebruik voldoende boter zodat hij niet aan de plant blijft kleven.
Tip: Wist je dat peren veel vezels bevatten? Met 1 peer zit je al op ongeveer 1/6 van de ADH. Een verrassende toevoeging aan je maaltijd dus.