Skip to main content
Bulgaarse yoghurt met peer, kaneel en muesli

Bulgaarse yoghurt met peer, kaneel en muesli

3.5
(84)
Allergenen:
Melk (inclusief lactose)
Gluten
Noten
Zwaveldioxide en sulfiet

Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.

Bereidingstijd
Oventijd
NiveauMakkelijk

Ingrediënten

Hoeveelheden

2 stuk(s)

Peer

300 ml

Biologische Bulgaarse yoghurt

(Bevat: Melk (inclusief lactose))

60 gram

Muesli

(Bevat: Gluten, Noten, Zwaveldioxide en sulfiet)

1 tl

Gemalen kaneel

Voedingswaarden

/ per gerecht
Energie (kcal)321 kcal
Energie (kJ)1343.1 kJ
Vetten10 g
waarvan verzadigd5 g
Koolhydraten43 g
Vezels5 g
Eiwitten10 g

Benodigdheden

Kom

Instructies

1

Schil de peren, verwijder het klokhuis en snijd klein.

2

Verdeel de helft van de peer over de kommen, voeg de Bulgaarse yoghurt toe en vervolgens de rest van de peer.

3

Garneer met de muesli en kaneel.

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders