Skip to main content
Bulgaarse yoghurt

Bulgaarse yoghurt

Met passievrucht en zonnebloem-pompoenpittenmix

3.1
(28)
Allergenen:
Melk (inclusief lactose)

Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.

Bereidingstijd
Oventijd
NiveauGemiddeld

Ingrediënten

Hoeveelheden

300 ml

Biologische Bulgaarse yoghurt

(Bevat: Melk (inclusief lactose))

1

Appel

2

Passievrucht

50 gram

Zonnebloem-pompoenpittenmix

(Kan bevatten: Noten, Sesamzaad, Pinda's)

Voedingswaarden

/ per gerecht
Energie (kcal)331 kcal
Energie (kJ)1384.9 kJ
Vetten20 g
waarvan verzadigd7 g
Koolhydraten21 g
Vezels4 g
Eiwitten14 g

Benodigdheden

Kom

Instructies

1

Verdeel de Bulgaarse yoghurt over de kommen.

2

Snijd de appel in kwarten, verwijder het klokhuis en snijd in blokjes. Halveer de passievrucht en schep het vruchtvlees eruit.

3

Meng de appel en de zonnebloem-pompoenpittenmix met de yoghurt. Garneer met het vruchtvlees van de passievrucht.

Meer heerlijke recepten met vergelijkbare ingrediënten

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders