Het geheim van perfect gegrilde halloumi is timing - bak de halloumi vlak voor serveren en liever te kort dan te lang.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
½ stuk(s)
Ui
300 gram
Aardappelen
150 gram
Gesneden andijvie
½ stuk(s)
Appel
10 gram
Walnootstukjes
7.5 gram
Sultana rozijnen
100 gram
Halloumi
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
¼ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
½ el
Zwarte balsamicoazijn
½ el
Honing [of plantaardig alternatief]
½ el
Olijfolie
1 tl
[Plantaardige] boter
ml
[Plantaardige] melk
1 tl
Mosterd
naar smaak
Peper en zout
Tip: Let jij op je calorie-inname? Gebruik dan de helft van de halloumi en 200 g aardappelen per persoon. Gebruik de overige halloumi bijvoorbeeld voor een lunchsalade de volgende dag.
Tip: Wist je dat andijvie weinig calorieën bevat maar wel rijk is aan vitaminen en mineralen? Zoals vitamine K - onder andere belangrijk voor de aanmaak van sterke botten.