
De Waldorf salade stond 100 jaar geleden op het menu van het Waldorf-Astoria hotel in New York. De salade bestaat uit appel, selderij, mayonaise, druiven en noten.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
2.5 spriet(en)
Bleekselder
(Bevat: Selderij)
⅓ stuk(s)
Komkommer
¼ stuk(s)
Appel
¼ stuk(s)
Citroen
25 gram
Mayonaise
(Bevat: Mosterd, Ei)
1 stuk(s)
Bruin tarwebroodje
25 gram
Blauwekaasblokjes
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
40 gram
Rucola en veldsla
10 gram
Rozijnen
(Kan bevatten: Pinda's, Noten, Sesamzaad)
10 gram
Walnootstukjes
(Bevat: Walnoten Kan bevatten: Pinda's, Noten, Sesamzaad)
½ el
Extra vierge olijfolie
naar smaak
Peper en zout

Tip: Liever plakjes? Snijd de komkommer en de appel dan in dunne plakjes. Als je het lekker vindt, kun je de appel ook eerst schillen.

Tip: Bleekselderij zit bomvol vitamine A en C, en calcium. Lekker in dit gerecht, in soep, risotto of als snack met een dip. Naast de bleekselderij zit er ook veel vitamine A in wortel.

Tip: Voeg extra aroma toe aan de walnootstukjes door ze kort mee te roosteren met de broodjes in de oven. Pas wel op dat ze niet verbranden!
