
Speciaal ingrediënt in je box! Met deze (h)eerlijke ketchup gaat The Ketchup Club verspilling tegen en zorgt voor goede inkomsten bij boeren in Kenia.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
75 gram
Basmatirijst
1 stuk(s)
Portobello
½ stuk(s)
Paprika
1 stuk(s)
Wortel
¼ bosje(s)
Lente-ui
1.5 tl
Paprikapoeder
15 gram
Panko paneermeel
(Bevat: Gluten, Tarwe)
30 gram
Tomatenketchup
½ zakje(s)
Zoet-pikante chilisaus
25 gram
Sriracha-mayo
(Bevat: Mosterd, Soja, Ei)
10 gram
Geroosterde cashewnoten
(Bevat: Cashewnoten, Noten Kan bevatten: Macadamianoten, Noten, Paranoten, Pecannoten, Pistachenoten, Walnoten, Amandelnoten, Hazelnoten)
175 ml
Water voor de rijst
½ el
Olijfolie
25 gram
Bloem
50 ml
Water
30 ml
Zonnebloemolie
naar smaak
Peper en zout


Weetje: Wist je dat lente-ui vergeleken met andere groenten veel calcium bevat? Je vindt het ook in boerenkool en paksoi.



