
Vandaag bereid je vegetarische quesadilla's. Het vers koriander en de zoet-pittige chilisaus geven dit gerecht zoveel smaak, dat je het vlees niet zult missen.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
½ stuk(s)
Sjalot
½ stuk(s)
Courgette
½ stuk(s)
Paprika
1 stuk(s)
Tomaat
5 gram
Verse koriander
¼ stuk(s)
Limoen
¼ zakje(s)
Mexicaanse kruiden
¼ zakje(s)
Zoet-pikante chilisaus
15 gram
Mayonaise
(Bevat: Mosterd, Ei)
2 stuk(s)
Witte tortilla
(Bevat: Tarwe)
½ bol(len)
Mozzarella
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
25 gram
Witte kaas
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
1 tl
Extra vierge olijfolie
naar smaak
Peper en zout
1 el
Olijfolie


Tip: Wist je dat tomaten veel voordelen hebben voor je gezondheid? Ze zijn rijk aan vitamine A, C en E én lycopeen. Lycopeen is een antioxidant en beschermt onze cellen tegen schadelijke invloeden. Hoe rijper de tomaat, hoe meer lycopeen!

