Wist je dat shakshuka in het Midden-Oosten en in Noord-Afrika als ontbijt, lunch en diner wordt gegeten?
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
½ stuk(s)
Courgette
½ stuk(s)
Rode puntpaprika
1.5 stuk(s)
Tomaat
½
Tomatenpuree
½ zakje(s)
Siciliaanse kruidenmix
½ zakje(s)
Midden-Oosterse kruidenmix
2 stuk(s)
Ei
(Bevat: Ei)
¾ stuk(s)
Volkoren Libanees flatbread
(Bevat: Tarwe)
25 gram
Feta
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
10 ml
Basilicumcrème
1 blik(ken)
Skipjack tonijn in zonnebloemolie
(Bevat: Vis)
naar smaak
Peper en zout
Weetje: Wist je dat (punt)paprika naast vitamine C ook rijk is aan vitamine E? Vitamine E is een antioxidant dat ook in zonnebloemolie, volkoren producten, noten, zaden en groene groenten zit.