Skip to main content
Romige tortelloni met paddenstoelen uit de oven
Romige tortelloni met paddenstoelen uit de oven

Romige tortelloni met paddenstoelen uit de oven

met courgette, spinazie en kleine tomatensalade

Nieuw ingrediënt in je box! Deze tortelloni met paddenstoelen worden in Italië gemaakt door de familie Rana. Authentiek en smaakvol, zoals pasta hoort te zijn.

Labels:
Veggie
Familie
Nieuw ingrediënt
Allergenen:
Melk (inclusief lactose)
Zwaveldioxide en sulfiet
Gluten
Tarwe
Ei

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.

Bereidingstijd30 minuten
Oventijd10 minuten
NiveauMakkelijk

Ingrediënten

Hoeveelheden

½ stuk(s)

Knoflookteen

50 gram

Spinazie

25 gram

Geraspte Goudse kaas

(Bevat: Melk (inclusief lactose))

75 gram

Culinaire room

(Bevat: Melk (inclusief lactose))

½ zakje(s)

Siciliaanse kruidenmix

½ stuk(s)

Courgette

1.5 stuk(s)

Tomaat

4 ml

Balsamicocrème

(Bevat: Zwaveldioxide en sulfiet)

150 gram

Paddenstoelentortelloni

(Bevat: Melk (inclusief lactose), Gluten, Tarwe, Ei Kan bevatten: Mosterd, Soja)

Zelf toevoegen

½ el

Olijfolie

2 tl

Zwarte balsamicoazijn

1 tl

Suiker

½ el

Extra vierge olijfolie

ml

Zoutarme paddenstoelen- of groentebouillon

naar smaak

Peper en zout

Voedingswaarden

Energie (kJ)3430 kJ
Energie (kcal)820 kcal
Vetten43.2 g
waarvan verzadigd17.8 g
Koolhydraten77.6 g
waarvan suikers22.2 g
Vezels3.8 g
Eiwitten27.1 g
Zout2.5 g
Potassium462.7 mg
Calcium96.8 mg
Iron2.1 mg

Benodigdheden

Pan
Grote hapjespan met deksel
Ovenschaal
Kom

Instructies

Voorbereiden
1
  • Breng water aan de kook in een pot. Haal de tortelloni voorzichtig los van elkaar en kook 2 minuten. Giet af en laat uitstomen.
  • Verwarm de oven voor op 220 graden en bereid de bouillon.
  • Snijd de courgette in blokjes.
  • Pers de knoflook of snijd fijn.
Courgette bakken
2
  • Verhit een scheutje olijfolie in een grote sauteerpan op middelhoog vuur. Bak de courgette en knoflook 3 - 4 minuten.
  • Blus de pan af met de helft van de zwarte balsamicoazijn en giet vervolgens de bouillon erbij.
  • Roer de room, suiker en Siciliaanse kruidenmix erdoorheen.
  • Dek de sauteerpan af met het deksel en laat 3 minuten zachtjes koken op laag vuur.
Afmaken
3
  • Scheur de spinazie, eventueel in delen, klein boven de pan met saus. Breng op smaak met peper en zout.
  • Voeg de tortelloni toe aan de saus. Roer goed door, voeg alles toe aan een ovenschaal.
  • Bestrooi met de kaas en bak 8 minuten in de oven.
Serveren
4
  • Snijd de tomaat in partjes en voeg toe aan een kom. Voeg de extra vierge olijfolie en de overige zwarte balsamicoazijn toe. Breng op smaak met peper en zout. Schep goed om.
  • Serveer de tortelloni over borden en besprenkel met de balsamicocrème.
  • Serveer de tomatensalade ernaast.

Hoogst beoordeelde recepten voor avondeten

Flammkuchen met fourme d'Ambert, peer en spek

Flammkuchen met fourme d'Ambert, peer en spek

met een salade van geroosterde pompoen en roodlof
Varkenshaas in ontbijtspek met champignonroomsaus

Varkenshaas in ontbijtspek met champignonroomsaus

met aardappelpuree en geroosterde broccoli
Luxe vispannetje

Luxe vispannetje

Met gebakken krieltjes
Luxe vispotje met room en witte wijn

Luxe vispotje met room en witte wijn

Met venkel en gebakken Drieling aardappelen
Varkenshaas met orecchiette

Varkenshaas met orecchiette

Met paddenstoelen-roomsaus en rucola
Gepocheerde zalmfilet met sperziebonen

Gepocheerde zalmfilet met sperziebonen

met krieltjes, citroen, dille en kappertjes
Visgratin van kabeljauw, koolvis, zalm en garnalen

Visgratin van kabeljauw, koolvis, zalm en garnalen

met prei, venkel en aardappelpuree
Gekonfijte eend en paddenstoelenrisotto

Gekonfijte eend en paddenstoelenrisotto

met een frisse salade van sinaasappel en peultjes
Tonijnsteak met sesamkorst

Tonijnsteak met sesamkorst

met broccolini en gebakken rijst met kimichisaus
Paasbrunch

Paasbrunch

met een hartige plaattaart en appelpakketjes
Rijstsalade met vegetarische runderstukjes in teriyaki

Rijstsalade met vegetarische runderstukjes in teriyaki

NL: met mango, taugé en gezouten pinda's BE: met mango, sojascheuten en gezouten pinda's
Veggie + protein - Risotto met buffelmozzarella en doradefilet als extra

Veggie + protein - Risotto met buffelmozzarella en doradefilet als extra

Met tomaat, vers basilicum en pecorino
Luxe spaghetti bolognese met burrata en basilicum

Luxe spaghetti bolognese met burrata en basilicum

met verse pasta en Parmigiano Reggiano
Mixed-grillschotel: souvlaki en kofta

Mixed-grillschotel: souvlaki en kofta

met orzosalade, mini Turks brood en tzatziki
Pollo tonnato met zuurdesembrood

Pollo tonnato met zuurdesembrood

Gepocheerde kip met tonijnsaus
Varkenshaas met honing-sinaasappelsaus

Varkenshaas met honing-sinaasappelsaus

met geglaceerde bospeen
Pastaschotel Griekse stijl

Pastaschotel Griekse stijl

met gehakt, feta, courgette en paprika
Risotto met garnalen en courgette

Risotto met garnalen en courgette

met salade en zoetzure bieten
Surf & turf: garnalen en biefstuk

Surf & turf: garnalen en biefstuk

met een saus van parmigiano reggiano
Gentse waterzooi

Gentse waterzooi

gegarneerd met verse krulpeterselie

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders

Cheesy kip-caprese loaded fries

Cheesy kip-caprese loaded fries

met basilicum-mayonaise, kerstomaten en paprika
Kippensoep met Mexicaanse kruiden en cheddar

Kippensoep met Mexicaanse kruiden en cheddar

met krokante tortillareepjes en roomkaas
Supergroene varkensrigatoni alla ragù bianco

Supergroene varkensrigatoni alla ragù bianco

verborgen courgette en spinazie! | met Parmigiano Reggiano en pistachenoten
Hertengehaktballetjes in fusion BBQ-currysaus

Hertengehaktballetjes in fusion BBQ-currysaus

met patatjes en sperziebonen
Pokébowl met warmgerookte zalm

Pokébowl met warmgerookte zalm

met avocado-mango salsa, zoete chilimayo en verse munt
Tortelloni uit de oven in romige blauwekaassaus

Tortelloni uit de oven in romige blauwekaassaus

met courgette, prei en Italiaanse kruiden
Vietnamees geïnspireerde pita's met gehaktballetjes en ponzumayo

Vietnamees geïnspireerde pita's met gehaktballetjes en ponzumayo

met regenboogsalade en Thais basilicum
Taco's met chipotle-garnalen, avocado en mango

Taco's met chipotle-garnalen, avocado en mango

met zhoug, mais en limoenmayonaise
Varkenshaas in romige mosterdsaus

Varkenshaas in romige mosterdsaus

met sperziebonen, peterselie, gele wortel en aardappelen
Zalmfilet met teriyakisaus, udonnoedels en limoen

Zalmfilet met teriyakisaus, udonnoedels en limoen

met gebakken paksoi, wortel en puntpaprika
Steak met uiensaus en Parmigiano Reggiano

Steak met uiensaus en Parmigiano Reggiano

met bloemkoolpuree en rucolasalade
Pastasalade met kip en avocado

Pastasalade met kip en avocado

met witte kaas en honing-mosterddressing
Spaghetti in romige kipcurrysaus

Spaghetti in romige kipcurrysaus

met geroosterde puntpaprika, verse kruiden en tomatensalade
Hamburger deluxe met ontbijtspek en spiegelei

Hamburger deluxe met ontbijtspek en spiegelei

op briochebroodje met truffelmayo en kerstomatensalade
Gratin met vegetarische kipstukjes en broccoli

Gratin met vegetarische kipstukjes en broccoli

met panko en zelfgemaakte kaassaus
Huevos Ahogados met avocado en kaas

Huevos Ahogados met avocado en kaas

Mexicaans gepocheerde eieren in tomatensaus
Noedels met kipgehakt en zoete Aziatische saus

Noedels met kipgehakt en zoete Aziatische saus

met courgette, paprika en cashewnoten
Tomatenrisotto met garnalen

Tomatenrisotto met garnalen

met rucolasalade, basilicum en citroen
Romige lasagne met courgette

Romige lasagne met courgette

met verse lasagnebladen en spinazie
Romige penne met aubergine en Parmigiano Reggiano

Romige penne met aubergine en Parmigiano Reggiano

met zongedroogde tomaten, vers basilicum, rucola en veldsla