Speciaal ingrediënt in je box! De Chioggia biet, ook wel bekend als snoepbiet, is een bijzondere variant van de biet en is afkomstig uit de Italiaanse stad Chioggia.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
1 stuk(s)
Rode ui
½ zakje(s)
Gedroogde tijm
½ roll(s)
Bladerdeeg
(Bevat: Tarwe Kan bevatten: Melk (inclusief lactose))
½ stuk(s)
Knoflookteen
¼ stuk(s)
Citroen
4 ml
Balsamicocrème
(Bevat: Zwaveldioxide en sulfiet)
30 gram
Rucola en veldsla
5 gram
Verse dille, munt & bladpeterselie
20 gram
Gezouten amandelen
(Bevat: Amandelnoten, Pinda's Kan bevatten: Noten, Sesamzaad)
¼ stuk(s)
Komkommer
1 stuk(s)
Chioggiabiet
25 gram
Witte kaas
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
2 tl
Honing [of plantaardig alternatief]
1 tl
Mosterd
naar smaak
Peper en zout
Ajoutez-y la salade, le concombre, les amandes et la moitié des herbes fraîches. Ensuite, mélangez bien puis salez et poivrez à votre goût. À l'aide d'une spatule, transférez la tarte sur une assiette et retournez-la avec précaution pour que les légumes se trouvent sur le dessus.
Émiettez la feta sur la tarte et arrosez de crème balsamique. Garnissez du zeste de citron et du reste des herbes fraîches. Accompagnez de la salade et du reste des quartiers de citron.