
Garnalen zijn malse schaaldieren, vol van smaak, met veel proteïnen en weinig vet. Ze zijn snel gaar en geven een delicate, lichtzoete smaak aan gerechten.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
80 gram
Garnalen
(Bevat: Schaaldieren)
1 stuk(s)
Rode ui
200 gram
Aardappelen
½ stuk(s)
Mango
1 stuk(s)
Little gem
5 gram
Verse bieslook, dille en bladpeterselie
½ zakje(s)
Geel mosterdzaad
(Bevat: Mosterd)
½ stuk(s)
Knoflookteen
15 ml
Honing-gemberdressing
(Bevat: Mosterd)
1 el
Olijfolie
2 el
Wittewijnazijn
1 tl
Suiker
1 el
[Plantaardige] mayonaise
½ el
Extra vierge olijfolie
75 ml
Water
½ tl
Witte balsamicoazijn
naar smaak
Peper en zout



