Door panko aan het gehakt toe te voegen, blijven de ingrediënten beter aan elkaar plakken en wordt het resultaat malser. Het paneermeel absorbeert ook de sappen die vrijkomen tijdens het bakken, waardoor de gehaktballen lekker sappig blijven!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
100 gram
Rundergehakt met Italiaanse kruiden
(Kan bevatten: Gluten, Ei, Mosterd, Selderij, Soja)
5 gram
Panko paneermeel
(Bevat: Tarwe)
250 gram
Aardappelen
½ stuk(s)
Ui
150 gram
Sperziebonen
30 gram
Tomatenketchup
5 ml
Sojasaus met minder zout
(Bevat: Tarwe, Soja, Gluten)
5 gram
Verse bladpeterselie en bieslook
¼ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
½ el
Olijfolie
½ el
[Plantaardige] boter
½ tl
Mosterd
2 tl
Honing [of plantaardig alternatief]
30 ml
Water voor saus
naar smaak
Peper en zout