Ragù bianco is een Italiaanse saus met vlees of gevogelte die je lang laat pruttelen. Bekender nog dan ragù bianco is de rode variant: ragù alla bolognese.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
90 gram
Penne
(Bevat Tarwe Kan bevatten Mosterd, Soja)
100 gram
Rundergehakt met Italiaanse kruiden
(Kan bevatten Gluten, Eieren, Mosterd, Selderij, Soja)
25 gram
Geraspte belegen kaas
(Bevat Melk (inclusief lactose))
25 ml
Culinaire room
(Bevat Melk (inclusief lactose))
½ zakje(s)
Italiaanse kruiden
200 gram
Champignonmix
(Kan bevatten Selderij)
¼ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
1 el
Wittewijnazijn
1 el
Olijfolie
naar smaak
Peper en zout
Tip: Champignons nemen in de pan eerst alle olie op waardoor het lijkt alsof ze aanbakken. Voeg niet meer olie toe – na enkele minuten laten de champignons het weer los.