
Harissa is een chilipasta uit de Maghreb, gemaakt van verschillende soorten chilipepers, specerijen en kruiden. De naam komt van het Arabische stamwoord harasa, wat pletten of pureren betekent.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
75 gram
Parelcouscous
(Bevat: Gluten, Tarwe Kan bevatten: Mosterd, Soja, Lupine, Ei)
1 stuk(s)
Rode ui
½ stuk(s)
Courgette
1 stuk(s)
Knoflookteen
45 gram
Chorizoblokjes
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
50 gram
Radicchio en ijsbergsla
25 gram
Witte kaas
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
15 gram
Zongedroogde tomaten
15 gram
Harissa
1 tl
Wittewijnazijn
¼ el
Olijfolie
naar smaak
Peper en zout

Gezondheidstip: Let jij op je zoutinname? Bereid dan de helft van de bouillon en vul de rest aan met kokend water.


