Bestrooi de borden op het einde met de provolone.
Référez-vous toujours à l'étiquette du produit pour les informations complètes sur les ingrédients et les allergènes
½ pièce(s)
Échalote
1 pièce(s)
Gousse d'ail
½ pièce(s)
Fenouil
½ pièce(s)
Poireau
85 g
Orzo
(Contient: Gluten Peut contenir: Lupin, Soja, Œuf, Moutarde)
1 cc
Thym frais
(Peut contenir: Céleri)
25 g
Mini-copeaux de provolone
(Contient: Lait (contient du lactose))
175 ml
Bouillon de légumes
1 cs
Beurre
(Contient: Lait (contient du lactose))
à votre goût
Poivre et sel
Bereid de bouillon. Snipper de sjalot en snijd of pers de knoflook fijn. Snijd de venkel in kwarten, verwijder de harde kern en snijd in dunne repen. Snijd de prei in fijne ringen.
Verhit de helft van de roomboter in een pan met deksel en fruit de sjalot en knoflook 2 minuten op laag vuur. Voeg de orzo toe en roerbak 1 minuut op middelmatig vuur. Schenk de bouillon over de orzo en kook, afgedekt, in 10 – 12 minuten op laag vuur droog. Schep regelmatig om. Voeg eventueel extra water toe als de pan te droog wordt.
Verhit de overige roomboter in een wok of hapjespan met deksel en bak de venkel, prei en tijm 1 minuut op middelhoog vuur. Voeg 1 el water per persoon toe, bestrooi met peper en zout en bak, afgedekt, 8 minuten om middelmatig vuur. Schep tussendoor om.
Voeg de orzo en de helft van de provolone toe aan de wok of hapjespan en breng op smaak met peper en zout.
Verdeel de orzo over de borden en bestrooi met de overige provolone.