Warmgerookte zalm wordt eerst gepekeld en vervolgens gerookt op een hogere temperatuur, waardoor het een kruimelige textuur en hartige smaak krijgt. Het is kant-en-klaar en perfect voor salades, pasta's of wraps!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
50 gram
Gesneden rode kool
70 gram
Maïs in blik
½ bosje(s)
Lente-ui
1 stuk(s)
Pruimtomaat
¼ stuk(s)
Citroen
½ stuk(s)
Avocado
75 gram
Warmgerookte zalmsnippers
(Bevat: Vis)
3 stuk(s)
Volkoren mini-tortilla
(Bevat: Tarwe Kan bevatten: Mosterd, Soja)
½ tl
Suiker
½ el
[Plantaardige] mayonaise
1 tl
Wittewijnazijn
naar smaak
Peper en zout
Tip: In deze stap verwarm je de oven voor om later de tortilla's in te verwarmen, maar je kunt er ook voor kiezen om dit straks in een pan te doen.