
Wist jij dat de flammkuchen is ontstaan uit een trucje van broodbakkers om met een plat stukje deeg te testen of de houtoven heet genoeg was?
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
1 stuk(s)
Flammkuchen
(Bevat: Tarwe)
100 gram
Mix van ui, wortel en bleekselder
(Bevat: Selderij)
½ stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Courgette
100 gram
Passata
½ zakje(s)
Italiaanse kruiden
30 gram
Rucola
25 gram
Geraspte mozzarella
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
1 stuk(s)
Tomaat
7.5 ml
Basilicumcrème
1 el
Olijfolie
½ tl
Honing [of plantaardig alternatief]
1 el
Zwarte balsamicoazijn
1 el
Extra vierge olijfolie
naar smaak
Peper en zout



